top of page

Tippek, hogy a legjobb masszázsélményben legyen részed!

Történt már veled olyan, hogy mentálisan és fizikailag is elégedetlen voltál masszázs után? Számos belső és külső tényező játszhat szerepet egy masszázs során.


Nem tetszett a terapeuta technikája, nem tudtál ellazulni, a szoba hőmérséklete nem volt megfelelő, akár a zene vagy a világítás.Ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a következő masszázsodból (ha még nem ment el a kedved) íme 4 tipp, hogy kimaxold az élményt és elégedetten, felfrissülve távozz!


Találd meg a számodra legjobb masszázsterapeutát!


Az elégedettséged megalapozhatja ha a masszőr személyisége és masszázs technikája kompatibilis az elvárásaiddal. Foglalás előtt végezz kutatást egy adott helyről, akár érdeklődj telefonon, a különböző masszázstípusokról, hogy könnyebben dönthess arról, hogy megfelel-e az elvárásaidnak, céljaidnak.


A kezelés megkezdése előtt és közben is közöld a masszőrrel a konkrét panaszaid, fájdalmaid. Fontos, hogy légy őszinte, így a kezdetektől fogva mindenki egy oldalon fog állni a masszázs céljával kapcsolatban.


Érkezz korán!


Korán érkezni azt jelenti, időben érkezni. Ha rohanva, késve érkezel a masszázsodra, az csak megalapozza a rossz közérzetet a kezelés során, mert nem adsz időd a testednek és az elmédnek arra, hogy egy kicsit megálljon és felkészüljön a pihentető élményre. Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a masszázsodból, érkezz meg 10-15 perccel a foglalt időpontod előtt. Ez elég idő arra, hogy használd a mosdót, kitöltsd a papírokat és az ajtón kívül hagyd az aznapi stresszt.


Mikor már a masszázságyon fekszel, vegyél néhány mély lélegzetet, ami segít Téged abban, hogy kitisztítsd az elméd, megnyugodj és beleolvadj a meleg, kényelmes ágyba.


Hagyd a problémákat az ajtón kívül!

A sikeres masszázsélmény egyik legnagyobb akadálya, hogy a külső stressz, az eszközök és a frusztrációk becsempésződnek Veled a masszázsszobába. Mind a masszőröknek, mind a vendégeknek koncentráltan kell törekedniük arra, hogy elűzzék azokat a zavaró tényezőket, amelyek negatívan befolyásolhatják a kezelés eredményét, mint például a mobiltelefonok, egy heves vita emlékei vagy az otthoni és munkahelyi stressz.


Gyógymasszőrként nekem is minden személyes dolgomat az ajtónál kell hagynom. Az emberek egymás energiáiból táplálkoznak, így nem jöhetek be úgy, hogy haragszom a világra.


Legyen egy nyugodtabb rutinod a masszázsok után!


Miután legalább egy órát szakítottál a napodból arra, hogy a masszázs során a pihenésre és a kikapcsolódásra koncentrálj, az utolsó dolog, amit szeretnél, hogy teljes gőzzel kiszaladj a világba.


A masszázs utáni legjobb recept az, ha hazamész egy nyugodt környezetbe és egy forró fürdővel lazíthatod izmaidat.


Ha masszíroztatod magad, majd a nap hátralévő részében rohansz vagy megerőltető testmozgást végzel, akkor nem fogod élvezni a masszázs minden előnyét. Rengeteg munkát végzünk, hogy a masszázs során helyrehozzuk a dolgokat. Tehát nem akarod mindezt visszacsinálni azzal, hogy a nap hátralévő részében túl sokat vállalsz.


A masszázs remekül ellazítja az elmét és a testet, de előnyeinek kiaknázása jóval a kezelés befejezése után az, amikor igazán elkezdheted a teljes egészség és jólét megteremtését.


Comments


bottom of page