top of page

ÁSZF

A jelen általános szerződési feltételek – a továbbiakban: „ÁSZF” – Topiczer Dóra egyéni vállalkozó, a továbbiakban: „Szolgáltató” által a https://www.nekemamasszazs.hu/ honlapon keresztül nyújtott szolgáltatások, a továbbiakban: „Szolgáltatás” igénybevételének feltételeit szabályozza.

1.) A Szolgáltató adatai:

Név: Topiczer Dóra egyéni vállalkozó
Székhely: 1138 Budapest Párkány utca 20. fsz. 2.
Levelezési cím: 1138 Budapest Párkány utca 20. fsz. 2.
Adószám: 57294500-1-41
Email cím: hello@nekemamasszazs.hu

2.) A Szolgáltatás leírása

A Szolgáltató által nyújtott Szolgáltatás a Fizikai közérzetet javító szolgáltatáson belül a frissítő és izomlazító, nem egészségügyi masszázs.

3.) A szerződés tárgya

Jelen szerződés alapján a Vevő megbízza a Szolgáltatót, hogy lazítsa és frissítse fel.

4.) A szerződés létrejötte

Jelen szerződés a Szolgáltató és a Vevő – a továbbiakban együtt: „Szerződő Felek” – között személyesen, vagy szóban, vagy e-mail írásával, vagy telefonos hívással, vagy közösségi oldalakon való időpontfoglalással, vagy online időpontfoglalással és elküldésével és egyértelmű visszaigazolásával (Telefonos időpont egyeztetés, e-mail küldése vagy online időpontfoglalás esetén e-mailes visszaigazolás) 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre.

5.) Visszaigazolás

A Szolgáltató a beérkezett időpontfoglalásokat haladéktalanul megvizsgálja, és azok megérkezését visszaigazolja. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a beérkezett időpontfoglalásokat indoklás nélkül elutasítsa. Az elfogadott időpontfoglalások, amennyiben elektronikus úton jöttek létre, e-mailben nem kerülnek visszaigazolásra.

6.) Díj teljesítése

A Vevő a következő módokon fizethet az igénybe vett/veendő szolgáltatásokért.
Készpénzben:
A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy készpénzből nem áll mindig módjában visszaadni, így a pontos összeget a Vevőnek kell előkészítenie.
SZÉP Kártyával:
SZÉP Kártyával való fizetésnél a Vevő átadja a kártyát a Szolgáltatónak, majd a Szolgáltató telefonos vagy internetes elfogadási módon egyeztet a szerződött bankkal, majd a bank átutaltja az összeget a Szolgáltatónak. A telefonos egyeztetés végeztével a Vevő visszakapja a kártyáját.
Bankkártyás fizetés:
A Szerződő Felek kijelentik, hogy a Szolgáltatáshoz kapcsolódó, SumUp nevű fizetési rendszert a SumUp EU Payments UAB. (székhely: ata Protection Officer, SumUp EU Payments UAB, Upės g. 23, LT-08128, Vilnius, Litvánia) üzemelteti, ami a szerződés teljesítése során a Szerződő Felek teljesítési segédjének minősül. ASumUp általános szerződési feltételei folyamatosan megismerhetők a https://sumup.hu/aszf/?fbclid=IwAR1KmtV0V16LqpF4G-fiZzNv0RfUhqXOM6xmz_RRYLxHNyC2gvDgiNvINvI weboldalon, amiket a Szerződő Felek megismertek és elfogadtak.

7.) Számlázás

A díj levonását követő 15 napon belül a Szolgáltató elektronikus számlát köteles kiállítani, amennyiben a Szolgáltató rendelkezik a Vevő e-mail címével. Amennyiben nem rendelkezik, abban az esetben papír alapú kézi számla kerül kiállításra, amit személyesen a szolgáltatás helyszínén állít ki a Szolgáltató.
Amennyiben a Vevő nem azonos a Szolgáltatást igénybe vevővel, és a Vevő és a Szerződő Felek nem találkoznak személyesen a díj megtérítésének az időpontjában, abban az esetben a Vevőnek kötelező megadnia az e-mail címét, hogy a Szolgáltató teljesíteni tudja számlázási kötelezettségét. Amennyiben a Vevő nem hajlandó együtt működni, a Szolgáltató fenntartja a jogot a Szolgáltatás indoklás nélküli elutasítására.

8.) Garanciák

A vendég a masszázs közben köteles azt jelezni, ha valamilyen probléma merül fel vagy ha nincsen megelégedve a szolgáltatással és igényli a befejezést. A masszázs után nem fogadunk el reklamációt.

9.) Masszázsbérletek

Erre a masszázsra semmilyen garancia, kedvezmény, kupon és egyéb árengedmény nem érvényes. Csak abban az esetben lehetséges áron alul hozzájutni a Szolgáltatáshoz, amennyiben ezt a Szolgáltató külön írásban kiköti.

10.) Szerzői jogok

A Szerződő Felek kijelentik, hogy a www.nekemamasszazs.hu weblapon és minden egyéb, a Szolgáltatóhoz köthető anyag a Szolgáltató tulajdonát képezi. A szerző jogainak megsértése jogi következményeket és pénzbírságot vonhat maga után.

11.) Késés/Időpont lemondás

11.1.) Késés

Amennyiben a Vevő a megbeszélt időpontra nem érkezik meg, a Szolgáltató elállhat a megbeszélt Szolgáltatás időtartamának teljesítésétől, vagy rövidített Szolgáltatást nyújthat a Vevőnek. Erről a Szolgáltató saját belátása szerint dönt. Amennyiben a Vevő késik, a Vevőnek joga van dönteni, hogy vállalja az esetleges rövidített időtartamú Szolgáltatást, vagy eláll a Szolgáltatástól. Amennyiben eláll a szolgáltatástól, az 4 órán belüli lemondásnak minősül, ezután a 11.2) pontban foglaltak lépnek érvénybe.

11.2) Lemondás

A Vevő bármikor elállhat a Szolgáltatástól. A Vevő köteles erről a Szolgáltatót a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 2 órával tájékoztatni. Amennyiben a lefoglalt időpont és a lemondás között kevesebb, mint 2 óra van, az esetben a Szolgáltató elállhat a jövőbeni Szolgáltatás teljesítésétől. Amennyiben a Vevő nem jelzi a lemondást, abban az esetben a Szolgáltatónak joga van elutasítani a Vevő minden további időpont foglalási kérelmeit

12.) Panaszkezelés

A Vevő a Szolgáltatással kapcsolatos panaszait a Szolgáltató következő elektronikus levelezési címére küldheti: hello@nekemamasszazs.hu

13.) Online foglalás

A Vevő online foglalás esetén elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot illetve az ÁSZF-et továbbá az ellenjavallatot is tudomásul veszi így minden, az imént említett dokumentumok pontjaiból a Vevőre valamennyi vonatkozik. A foglalási igény elküldésével és az adatvédelmi illetve az ÁSZF elfogadásával többek között a regisztráló fél a hírlevél küldésére is feliratkozik.

14.) Ellenjavallatok

A Vevő köteles tájékoztatni a Szolgáltatót, amennyiben a felsoroltak közül bármelyik ellenjavallattal rendelkezik. Amennyiben nem tájékoztatja a Vevő a Szolgáltatót, abban az esetben az esetlegesen okozott károkért a Szolgáltató felelősségre nem vonható. Amennyiben a Vevő rendelkezik valamely ellenjavallattal, a Szolgáltató belátása esetén elállhat a Szolgáltatás teljesítése mellől. Amennyiben a Vevő tájékoztatja a Szolgáltatót, hogy rendelkezik valamelyik ellenjavallattal, és ragaszkodik a Szolgáltatás teljesítéséhez, az esetben a Szolgáltatót felelősség nem terheli.

A lentiekben felsorolt panaszok, állapotok valamelyikébe tartozó személy számára megengedett azonban nem javallott a valamennyi szolgáltatásunkon való részvétel illetve köteles jelezni azt az időpont foglalással egyidejűleg de legkésőbb a szolgáltatás megkezdése előtt online űrlapon, telefonon vagy személyesen a recepción illetve a masszőrök felé! Amennyiben a felsoroltak között nem szereplő de meglévő betegség fennáll úgy az előzőek értelmében szintén kérjük, hogy jelezzék felénk!

 

- stroke

- friss trauma: törés, rándulás, ficam, izom és szalagszakadás

- láz

- gyulladásos állapot

- menstruáció első 3 napja

- terhesség

- fertőző bőrbetegség: gombás fertőzés, övsömör, nyílt seb, bárányhimlő

- vérzékenység, vérhigító szedése esetén

- daganatos megbetegedés (kemoterápia után két évig)

- előrehaladott csontritkulás

- szívbetegség, infarktus

- keringési elégtelenség

- tüdőbetegség, TBC

- visszér gyulladás esetén (visszeres csomók)

- érszűkület

- trombózis, mélyvénás trombózis

- érelzáródásos megbetegedések

- drog, illetve alkoholos állapot

- epilepszia

- erős asztma

- felfekvés

- pacemaker

- kezeletlen magas vérnyomás

- műtét után 6 hét

- heveny panaszokkal, fájdalommal, vérzéssel, duzzanattal járó állapotok

 

-14 éves kor alatt csak szülő beleegyezésével

 

15.) Záró rendelkezések

A jelen szerződés a benne szabályozott jogviszony tekintetében a Szerződő Felek teljes megállapodását tartalmazza, és bármely esetleges korábbi szóbeli vagy írásbeli megállapodást hatálytalanít.

bottom of page