top of page

Általános Szerződési Feltételek

Hatályos: 2024.03.01.

 

A jelen feltüntetett általános üzleti feltételek, vagyis a továbbiakban a felhasználási feltételek határozzák meg és érvényesek az Topiczer Dóra EV (Székhely: 1135 Budapest, Tahi utca 53-57., Adószám: 57294500-1-41), a továbbiakban Nekem a Masszázs szalon (röviden: Szalon) kizárólagos tulajdonában lévő és általa üzemeltetett www.nekemamasszazs.hu weboldal felhasználásának és igénybe vételének feltételeit.

 

Békéltető testület: Pest Megyei Békéltető Testület

 

• Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

• 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.

• Telefonszám: (+36) 1/269-0703

• Ügyfélfogadás: keddtől-csütörtökig 9-14 óra között

• E-mail: pmbekelteto@pmkik.hu

• web: www.panaszrendezes.hu

 

AZ ÁSZF RÉSZEI

 

• Egyértelműsítő

• Foglalás és működés

• Szolgáltatások megvásárlása

• Szolgáltatások felhasználása

• A vásárlástól való elállási és felmondási jog

• Bérletekre, ajándékkártyákra, kuponokra vonatkozó bejelentkezési, és felhasználási feltételek

• Adatok kezelése és adatvédelem

• Online foglalás

• Ellenjavallat

• Adatok kezelése és adatvédelem

• Késés

• Lemondás

• Panaszkezelés

• Garanciák

• Számlázás

• Díj teljesítése

• Visszaigazolás

• Záró rendelkezések

 

 

EGYÉRTELMŰSÍTŐ

 

A Szolgáltatás leírása

 

A Szolgáltató által nyújtott Szolgáltatás a Fizikai közérzetet javító szolgáltatáson belül a frissítő és izomlazító, nem egészségügyi masszázs.

 

FOGLALÁS ÉS MŰKÖDÉS

 

Felhasználó lehet mindenki, a weboldalon regisztrált / nem regisztrált természetes vagy jogi személy, aki a foglalásával egybekötve, illetve az esetleges fizetés során a FOGLALÁS gomb előtti „Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket” és az „Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót” és a „Elolvastam és elfogadom az Ellenjavallatot” felhívásokat elfogadottnak jelölte, az alábbi felhasználási feltételeket elolvasta és elfogadta saját felelősségére. A felhasználási feltételek a weboldal használatához kötelezően mindenkire érvényesek és irányadóak. A Felhasználó a megrendeléssel elfogadja jelen felhasználási feltételeket, amely megrendelés létrejöttével és az ott megadott személyes adatokkal egyetemben a két fél közötti írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja (adatbázisba menti a szerződés tényét, lényeges jellemzőit, kapcsolódó információit, adatait) és annak létrejöttét követő 5 évig őrzi.

Jelen felhasználási feltétel szövege elérhető a www.nekemamasszazs.hu oldalon, az ÁSZF linkre kattintva.

A weboldalra regisztrált felhasználók adatait a Szalon bizalmasan kezeli és azt harmadik fél részére nem adja át. A szolgáltatások regisztráció nélkül is megtekinthetőek, megvásárolhatóak.

 

A weboldalon található tartalmat, designt, reklámszöveget és egyéb felépítését a Szalon bármikor indoklás nélkül megváltoztathatja, vagy megszüntetheti. A weboldalon található összes tartalom a Szalon szellemi tulajdonát képezi, ezért azt illetéktelenül felhasználni szigorúan tilos. Bármely tartalom jogtalan felhasználása vagy a tartalom károsítása jogi következményeket von maga után. A felhasználó csak felelősségteljesen használhatja a weboldalt. Minden a weboldallal és a Szalonhoz tartozó információért a felhasználó személyesen felel, és nem okozhat kárt, és nem terjeszthet üzlet rontást okozó információkat ezzel kapcsolatban. Amennyiben a felhasználó ezt megszegi úgy a magyar polgári törvénykönyvnek megfelelően eljárás indítható ellene, és jogi következményekre számíthat. A weboldalon keresztül illetéktelen információ, amelyről nincs a Szalonnal külön megállapodás nem közölhető és nem terjeszthető. Tilos a weboldalra vírust, vagy azt bármilyen módon megkárosító egyéb dolgokat terjeszteni. Ezzel a felhasználó saját felelősséggel tartozik a Szalon felé. Amennyiben a felhasználó megsérti a felhasználási feltételek valamelyik pontját a Szalon  kizárhatja a weboldal további használatából. A www.nekemamasszazs.hu oldalon az ajánlatoknál megjelenő képek illusztrációk, így a vásárlás után reklamációt azzal kapcsolatban nem fogadunk el.

 

SZOLGÁLTATÁSOK MEGVÁSÁRLÁSA

 

Az aktuálisan meghirdetett szolgáltatások megjelennek a Szalon oldalán, a „Szolgáltatások” és „Árak” menüpontok alatt. A szolgáltatások megtekintéséhez és megvásárlásához bárkinek lehetősége van. A szolgáltatások megvásárlásához a következő teendői vannak a felhasználónak:

 

1. A felhasználó kiválasztja a számára tetsző szolgáltatást és rákattint.

2. Elolvassa az ajánlathoz tartozó felhasználási feltételeket, melyek a szolgáltatás igénybevételéhez, és a utalvány felhasználásához tartoznak.

3. Kiválasztja a szolgáltatás specifikációit – Masszőr, időpont

4. Az adatlapnál kitölti a saját adataival, majd ellenőrzi a foglalandó kívánt szolgáltatást

5. A „Tovább” gombra kattintva eljut az összesítőhöz ahol véglegesítheti

 

SZOLGÁLTATÁSOK FELHASZNÁLÁSA

 

A sikeres foglalás után rendszerünk egy emailt küld a megadott email címre a foglalt szolgáltatás adataival.

Az email tartalma:

• Tájékoztató.

• A foglalás adatai (szolgáltatás, ár, számlázási adatok).

(Az online bankkártyás fizetések a Stripe rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. )

 

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁSI ÉS FELMONDÁSI JOG

A Felhasználó a szolgáltatás megrendelésétől számított 14 naptári napon belül jogosult elállni a szerződéstől, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20.§-a alapján.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni az hello@nekemamasszazs.hu email címre, a tárgy mezőben feltüntetve: „Elállás vásárlástól”. 

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

A szolgáltatás megrendelésén azt kell érteni, amikor a Vásárló a Szalon oldalán a "Tovább" gomb megnyomásával leadja a megrendelést, és a Szalon erről értesítő e-mailt küld a Vásárlónak. A Szalon nem vállal felelősséget azért ha a vásárló levelező rendszere az értesítő e-mailt a "spam" mappába továbbítja vagy nem fogadja be és az a vásárló figyelmét elkerüli.

A 14 napos határidő lejárta után a vételárat a Szalonnak nem áll módjában visszafizetni.

 A visszafizetésre cask online fizetett szolgáltatások után van lehetőség!

 

BÉRLETEKRE, AJÁNDÉKUTALVÁNYRA, KUPONOKRA VONATKOZÓ BEJELENTKEZÉSI, ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

 

Bejelentkezés:

 

• Online foglaló rendszer. Amennyiben kérdésed lenne, úgy érünk írj e-mailt, rövid időn belül válaszolunk! E-mail: hello@nekemamasszazs.hu

 

Időpont lemondás – módosítás:

 

• A lefoglalt időpont módosítása vagy törlése a foglalt időpont előtt 24 óráig díjmentes, 50%-ot a foglalt szolgáltatások árából ki kell számlázni.

 

Felhasználási feltételek:

 

• A bérletet és ajándékkártyát más is felhasználhatja!

• Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.

• A masszázst női masszőrök végzik.

• A szolgáltatások igénybevételével elfogadja a Nekem a Masszázs szalon házirendjét.

 

• A szolgáltatásokat mindenki saját felelősségre veheti igénybe.

• Tájékoztatjuk Vendégeinket arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot (ellenjavallatot) kell kitölteni. Ennek megtagadása esetén a szolgáltatás nem vehető igénybe.

 

• A megvásárolt bérletek, utalványok konkrétan arra a szolgáltatásra használhatóak fel, amelyre szólnak!

 

Masszázsok szegmensenkénti felosztása:

 

• 60 perces teljes testmasszázs esetén a masszázs szegmensenkénti felosztása a következő: talpak 10 perc, lábak hátul 10 perc, hát 15 perc, lábak elől 10 perc, kezek 5 perc, mellkas-nyak 10 perc

 

• 90 perces teljes testmasszázs esetén a felosztás: talpak 10 perc, lábak hátul 10 perc, hát 25 perc, lábak elől 10 perc, kezek 10 perc, mellkas-nyak 10 perc, arc 15 perc.

Érvényességi idők: 

 

• Ajándékutalványokat a vásárlástól számított 3 hónapon belül szükséges beváltani.

 

• Masszázs bérlet esetén, egyéb megkötések, és időpont feltüntetés hiányában 3 alkalmas kezelésnél a kiállítástól számított 3 hónapig, 5 alkalmas kezelésnél a kiállítástól számított 5 hónapig, 10 alkalmas kezelésnél a kiállítástól számított 10 hónapig felhasználható.

 

• A nekemamasszazs.hu-n vásárolt utalványek esetében ha a vásárló a kupont a megadott határidőn belül elfelejtette felhasználni, vagy a egyeztetett időpontra nem megy el, a vásárló nem élhet panasszal vagy kérelemmel sem a kibocsátó  felé.

A Szalonnak lehetősége van egyedi döntés alapján a bérletek, ajándék kártya felhasználási határidőn túl is időpontot biztosítani a szolgáltatásokra, de a vásárló kötelessége, hogy az időpont egyeztetés az érvényességi időn belül kötelezően megtörténjen!

 

ADATOK KEZELÉSE ÉS ADATVÉDELEM

 

Az Nekem a Masszázs szalon adatvédelmi szabályzata a www.nekemamasszazs.hu/hu/adatkezelesi-tajekoztato címen érhető el és az ÁSZF integráns részét képezi.

 

ONLINE FOGLALÁS

 

A Vevő online foglalás esetén elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot, illetve az ÁSZF-et, továbbá az ellenjavallatot is tudomásul veszi így minden, az imént említett dokumentumok pontjaiból a Vevőre valamennyi vonatkozik. A foglalási igény elküldésével és az adatvédelmi illetve az ÁSZF elfogadásával többek között a regisztráló fél a hírlevél küldésére is feliratkozik.

 

ELLENJAVALLAT

 

A Vevő köteles tájékoztatni a Szolgáltatót, amennyiben a felsoroltak közül bármelyik ellenjavallattal rendelkezik. Amennyiben nem tájékoztatja a Vevő a Szolgáltatót, abban az esetben az esetlegesen okozott károkért a Szolgáltató felelősségre nem vonható. Amennyiben a Vevő rendelkezik valamely ellenjavallatok, a Szolgáltató belátása esetén elállhat a Szolgáltatás teljesítése mellől. Amennyiben a Vevő tájékoztatja a Szolgáltatót, hogy rendelkezik valamelyik ellenjavallattal a felsoroltak közül, és ragaszkodik a Szolgáltatás teljesítéséhez, az esetben a Szolgáltatót felelősség nem terheli.

 

A lentiekben felsorolt panaszok, állapotok valamelyikébe tartozó személy számára megengedett, azonban nem javallott a valamennyi szolgáltatásunkon való részvétel, illetve köteles jelezni azt az időpont foglalással egyidejűleg, de legkésőbb a szolgáltatás megkezdése előtt online űrlapon, telefonon vagy személyesen a recepción, illetve a masszőrök felé! Amennyiben a felsoroltak között nem szereplő de meglévő betegség fennáll, úgy az előzőek értelmében szintén kérjük, hogy jelezzék felénk!

 

- stroke

- friss trauma: törés, rándulás, ficam, izom és szalagszakadás

- láz

- gyulladásos állapot

- menstruáció első 3 napja

- terhesség

- fertőző bőrbetegség: gombás fertőzés, övsömör, nyílt seb, bárányhimlő

- vérzékenység, vérhígító szedése esetén

- daganatos megbetegedés (kemoterápia után két évig)

- előrehaladott csontritkulás

- szívbetegség, infarktus

- keringési elégtelenség

- tüdőbetegség, TBC

- visszér gyulladás esetén (visszeres csomók)

- érszűkület

- trombózis, mélyvénás trombózis

- elzáródásos megbetegedések

- drog, illetve alkoholos állapot

- epilepszia

- erős asztma

- felfekvés

- pacemaker

- kezeletlen magas vérnyomás

- műtét után 6 hét

- heveny panaszokkal, fájdalommal, vérzéssel, duzzanattal járó állapotok

-14 éves kor alatt csak szülő beleegyezésével

 

KÉSÉS

 

Amennyiben a Vevő a megbeszélt időpontra nem érkezik meg, a Szolgáltató elállhat a megbeszélt Szolgáltatás időtartamának teljesítésétől, vagy rövidített Szolgáltatást nyújthat a Vevőnek. Erről a Szolgáltató saját belátása szerint dönt. Amennyiben a Vevő késik, a Vevőnek joga van dönteni, hogy vállalja az esetleges rövidített időtartamú Szolgáltatást, vagy eláll a Szolgáltatástól. Amennyiben eláll a szolgáltatástól, az 24 órán belüli lemondásnak minősül, ezután a 11.2) pontban foglaltak lépnek érvénybe.

 

LEMONDÁS

 

A Vevő bármikor elállhat a Szolgáltatástól. A Vevő köteles erről a Szolgáltatót a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával tájékoztatni. Amennyiben a lefoglalt időpont és a lemondás között kevesebb, mint 24 óra van, az esetben a Szolgáltató elállhat a jövőbeni Szolgáltatás teljesítésétől. Amennyiben a Vevő nem jelzi a lemondást, abban az esetben a Szolgáltatónak joga van elutasítani a Vevő minden további időpont foglalási kérelmeit.

 

PANASZKEZELÉS

 

A Vevő a Szolgáltatással kapcsolatos panaszait a Szolgáltató következő elektronikus levelezési címére küldheti: hello@nekemamasszazs.hu

 

GARANCIÁK

 

A vendég a masszázs közben köteles azt jelezni, ha valamilyen probléma merül fel, vagy ha nincsen megelégedve a szolgáltatással és igényli a befejezést. A masszázs után nem fogadunk el reklamációt.

 

SZÁMLÁZÁS

 

A díj levonását követő 15 napon belül a Szolgáltató elektronikus számlát köteles kiállítani, amennyiben a Szolgáltató rendelkezik a Vevő e-mail címével. Amennyiben nem rendelkezik, abban az esetben papír alapú kézi számla kerül kiállításra, amit személyesen a szolgáltatás helyszínén állít ki a Szolgáltató.

Amennyiben a Vevő nem azonos a Szolgáltatást igénybe vevővel, és a Vevő és a Szerződő Felek nem találkoznak személyesen a díj megtérítésének az időpontjában, abban az esetben a Vevőnek kötelező megadnia az e-mail címét, hogy a Szolgáltató teljesíteni tudja számlaadási kötelezettségét. Amennyiben a Vevő nem hajlandó együtt működni, a Szolgáltató fenntartja a jogot a Szolgáltatás indoklás nélküli elutasítására.

 

DÍJ TELJESÍTÉSE

 

A Vevő a következő módokon fizethet az igénybe vett/veendő szolgáltatásokért.

Készpénzben:

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy készpénzből nem áll mindig módjában visszaadni, így a pontos összeget a Vevőnek kell elkészítenie.

SZÉP Kártyával:

SZÉP Kártyával való fizetésnél a Vevő átadja a kártyát a Szolgáltatónak, majd a Szolgáltató telefonos vagy internetes elfogadási módon egyeztet a szerződött bankkal, majd a bank átutalja az összeget a Szolgáltatónak. A telefonos egyeztetés végeztével a Vevő visszakapja a kártyáját.

Bankkártyás fizetés:

A Szerződő Felek kijelentik, hogy a Szolgáltatáshoz kapcsolódó, SumUp nevű fizetési rendszert a SumUp EU Payments UAB. (székhely: ata Protection Officer, SumUp EU Payments UAB, Upės g. 23, LT-08128, Vilnius, Litvánia) üzemelteti, ami a szerződés teljesítése során a Szerződő Felek teljesítési segédjének minősül. A SumUp általános szerződési feltételei folyamatosan megismerhetők a https://sumup.hu/aszf/?fbclid=IwAR1KmtV0V16LqpF4G-fiZzNv0RfUhqXOM6xmz_RRYLxHNyC2gvDgiNvINvI weboldalon, amiket a Szerződő Felek megismertek és elfogadtak.

 

VISSZAIGAZOLÁS

 

A Szolgáltató a beérkezett időpontfoglalásokat haladéktalanul megvizsgálja, és azok megérkezését visszaigazolja. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a beérkezett időpontfoglalásokat indoklás nélkül elutasít. Az elfogadott időpontfoglalások, amennyiben elektronikus úton jöttek létre, e-mailben nem kerülnek visszaigazolásra.

 

ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

 

A jelen szerződés a benne szabályozott jogviszony tekintetében a Szerződő Felek teljes megállapodását tartalmazza, és bármely esetleges korábbi szóbeli vagy írásbeli megállapodást hatálytalanít.

Nekem a Masszázs szalon.webp

Kövess minket!

  • TripAdvisor
  • Spotify
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Kapcsolat

A szolgáltatásaink igénybevételéhez minden esetben bejelentkezés szükséges!

Nyitvatartás

hétfő

10:00-21:00

kedd

10:00-21:00

szerda

10:00-21:00

csütörtök

10:00-21:00

péntek

10:00-21:00

szombat

10:00-19:00

vasárnap

zárva

Információk

Fizetés lehetőségek

Bankkártyás fizetést elfogadunk!

Minden  szép kártyás fizetést elfogadunk!

bottom of page